Billys første overnatting og litt oppdatering på Billy!

På fredag var det tid for Billys første overnatting og jeg var veldig spent på hvordan dette skulle gå, men det kunne jo ikke gått bedre. Han sov hos farmoren sin og hadde sovnet med en gang og alt hadde gått kjempebra. Jeg og min kjære bare slappet av hjemme. Bestilte pizza og så på film. Jeg skulle også prøve å drikke litt, for har jo ikke drukket noe på nærmere 3 år, og skal i bryllup til helga så måtte prøve hvordan det gikk. Drakk ikke mye, drakk vel en og en halv rusbrus og ble egentlig bare trøtt. Og trøtt var jeg i hele går også. Våknet veldig tung i hodet også, så kan ikke akkurat si det frister å våkne sånn igjen, men da vet jeg ihvertfall at jeg kan drikke et glass vin, eller noe om jeg har lyst til det.

Kanskje på tide å oppdatere litt om Billy også. Han er jo straks 18 måneder, tenk det! Et og et halvt år! Tiden har gått så fort, og når jeg ser på de minste babyklærne så kan jeg ikke skjønne at B har vært så liten.

Han sover fortsatt en gang om dagen som regel, legger seg 21 tiden og våkner 9-10 tiden. Han er en skikkelig kosegutt og veldig blid.(Bortsett fra nå som det er tenner på gang igjen, da er det mye sutring og ikke helt iform, men det går vel over snart.) Han er blitt superflink med Ipad, får opp tastelås, går ikke på sin egen mappe med appene sine og leker, spiller musikk, ser på bilder og videoer av seg selv og går inn på Netflix og ser på film. Snålingen min. Skravla går nesten dagen lang, har lange samtaler og han elsker å prate i telefonen. Litt usikker på hvor mye han veier nå, men skal snart på kontroll så da får vi se, han bruker 86-92 i klær. Han blir bare flinkere og flinkere til å spise selv og spiser det meste som vi spiser.
Én kommentar

ewymarie

16.06.2013 kl.10:42

Fine gutten din.

Vi hadde barnefri fredag i noen timer da vi var på sommeravslutning for jobben til mannen min. Første gang med barnevakt og det gikk fint :

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits