Fin 17 Mai!

Vi koste oss masse igår, det ble en kjempefin dag. Så på tog, spiste hos svigermor og svigerfar, spiste masse is, kake, så på borgertog og besøkte oldemoren til Billy, så når vi kom hjem tok det ikke lang tid føre B sovnet. Han koste seg masse og det gjorde vi også. Fint vær ble det også, det var jo ikke verst? Det er sol her også idag, håper det holder seg sånn utover dagen. Selv er ikke formen helt på topp, vondt i ryggen til de grader så kan nesten ikke sitte oppreist, men får håpe det løsner litt utover dagen. Min kjære skal snart på jobb, gleder meg egentlig bare til han kommer hjem igjen så vi kan kose oss resten av dagen.

I morgen er det sesongens siste fotballkamp så det blir både morro og trist. Så må vi vente lenge på en ny sesong, men det er også en spennende tid for forandringer skjer så venter spent. Har jo blitt helt fotballfrelst. Det er jo så morro! Til og med B klapper når laget våres gjør mål!

Har ingen planer for dagen idag, for bare se hva dagen bringer og hvordan formen blir. Det er jo enn så lenge nydelig vær, så kanskje det blir en liten tur ut. Så må vi vel ut å handle litt mat til pinsen også blir det masse kos med familien resten av dagene.

Livet er så herlig om dagen, selv om jeg er mye plaget av fibromyalgien. Vi har så mye fint å se framover til, det er snart sommer, spennende ting skjer og gleder meg bare masse til å nyte forhåpentligvis varme dager med min fine familie.

Håper dere andre hadde en fin 17-mai?
2 kommentarer

maritrailer

18.05.2013 kl.08:55

Utrolig herlig bilde! Gratulerer med gårsdagen!

Sussi og lillegutt Billy!

18.05.2013 kl.09:17

maritrailer: Tusen takk, det samme! :D

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits