Og jeg som skulle bli så flink igjen....

Til å oppdatere bloggen ofte, men jeg var veldig dårlig form en periode og da ble bloggen glemt litt igjen. Jeg har også etter det hatt en veldig god periode og det er godt.I tillegg har jeg endelig fått resept på LDN og mest sannsynlig får jeg disse på mandag eller en dag neste uke, så jeg er veldig spent på å prøve det.  Litt oppdateringer fra siste tiden:

Hadde besøk av nydelige Ronja og Kristine igår. Billy er veldig veldig glad i Ronja og ville bare kose henne hele tiden. Holdt rundt henne og var så snål. De lekte også veldig godt sammen nå, de kommuniserer på en helt annen måte og det er så koselig å se. De er helt nydelige sammen ihvertfall. Jeg lagde lunsj til oss og vi spiste og koste oss. En veldig koselig dag så snart må gjøres igjen.

Jeg har begynt å strikke litt igjen:

Billy har fått seg tøffe solbriller:

Vi har sett masse fotball og idag er det kamp igjen. Gleder meg! CHELSEA IN MY ♥Vi har kost oss masse, og det har rett og slett vært ganske deilig siste tiden å ikke ha så mye smerter.

Idag skal vi kose oss oss hjemme, se på kamp, spise masse godt og slappe. (Litt husarbeid skal gjøres først.)

Ser du på fotball? Hvilket er ditt lag?


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits