Påskekos og nye sko til Billy!

God påske alle mine fine lesere!

Her er det nydelig vær om dagen og jeg er bittelitt bedre form så det er godt. Igår orket jeg faktisk å gå til byen. Trasket litt rundt med svigermor og tok en kaffe hos henne etterpå. Kjøpte litt godt til påsken og litt pynt, også kjøpte jeg de søteste solbrillene til B. Han har også fått nye joggesko og han måtte opp hele 3 størrelser, måtte kjøpe størrelse 22. Syns de så så store ut, men de passet de så. De vokser fort disse små det er sikkert og visst. Han har også fått parkdress og gummistøvler av snille tante og onkel. Så nå er det bare ut å leke masse. B sitter nå å spiser yoghurt  så nå er det yoghurt over hele han, ansiktet og stolen. Masse gris blir det, men han koser seg sånn så det er bare koselig.

Vi har ingen spesielle planer for påsken heller,en dag skal vi få besøk av mamma og pappa, resten skal vi vel bare kose oss, spise masse godt og god mat. Sikkert se noen filmer og bare kose oss sammen. Ingenting er bedre enn det.

Har dere noen planer for påsken?

Digger disse skoene:3 kommentarer

kathrine

27.03.2013 kl.10:17

ser kjempe koselig ut :D

koselig med en kommentar tilbake ;)

victoria

27.03.2013 kl.10:32

ser jo kjempe bra ut :D

koselig om du stikker innom min blogg også :D

sarah

27.03.2013 kl.10:53

fine! god påske!

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits