Det å bli en familie!

Det å gå gravid, få et barn og bli en familie er noe veldig fantastisk. Tenk på alle de gleder barna våres gir oss og hvor mye kjærlighet man har for hverandre. I tillegg til at jeg har fått et helt nytt syn på min kjære også. Jeg visste at han var snill, omsorgsfull og fantastisk. Ja, jeg har aldri følt for noen som jeg følte for han og jeg tror nok det er som de sier, du bare vet når du møter den rette. Men faktisk etter vi fikk B har jeg også sett helt nye sider av han. Han er ennå mere fantastisk. Noe av det beste jeg vet er å se kjærligheten dem imellom, tenk at jeg har noe så fint?
Jeg har en helt fantastisk forlovede og en helt fantastisk sønn- alt i alt bare helt superfantastisk familie. Jeg vet jeg er heldig, for jeg hører og ser om andre som sliter. Mødre sliter med menn som ikke tar ansvar for familien og de sliter med forholdet. Vi får det bare mer og mer fantastisk vi og dette er ikke ment som et "gni det inn til de som ikke har det sånn innlegg" , men for å fokusere litt på det positive i hverdagen og være glad for og sette pris på det man har. For man må vel få lov til det?

 Nå skal jeg gjøre litt husarbeid, så kommer snart min kjære hjem og da er det bare kos resten av kvelden!

Min fine familie! ♥

Ha en nydelig kveld alle sammen! <3

6 kommentarer

Stine

22.03.2013 kl.23:55

Det er viktig å få frem det positive!

Jeg er selv 24år og gift med en fantastisk mann på 26år.

Vi har vært sammen i snart 8,5år og sammen har vi to fantastiske gutter på 1 og snart 5år.

Barndomshjemmet dems er en enebolig som vi eier og vi er lykkeligere enn noen gang.

Jeg vet også at jeg er heldig og det er en deilig følelse :))

framineoyne

24.03.2013 kl.20:10

Klart det er lov å dele med andre,at man faktisk har det bra!!! :) Kjempekoselig å høre syns jeg da :)

Der er helt fantastiskt å ha det bra både i hjemmet,og med sine kjære :) Selv er jeg veldig lykkelig sammen med mannen min,og det unner jeg alle andre og få oppleve også.Men som du sier,ikke alle er så heldige dessverre.Noen velger jo dette selv,spør du meg....Man bestemmer selv,om man vil være i dette vonde forholdet,eller ikke!

Roooop det ut du,kjære deg,for det ER lov :)

God påske til deg og din flotte familie :) <3

Sussi og lillegutt Billy!

25.03.2013 kl.15:49

Stine: :D Så fantastisk! Dere har vært sammen siden dere var veldig unge dere da:D

Sussi og lillegutt Billy!

25.03.2013 kl.15:50

framineoyne: Veldig sant det :) Håper alt er bra med deg?

Takk, det samme, søte du! <3

framineoyne

26.03.2013 kl.22:14

Jo takk,det går mye bedre :) Er klar for nytt forsøk nå.Tiden må bare gåååååå først ;) Skal ha to menstruasjoner før jeg får begynt på noen medisiner. Eller,begynner på tabletter,når mens nr to,er igang :)

Takk for det :)

Sussi og lillegutt Billy!

27.03.2013 kl.09:53

framineoyne: Åå så bra da! Håper neste spire gror seg godt fast og at tiden går fort! :) Ha en nydelig dag og påske! Klem! <3

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits