Billy`s kontroll!

Igår var vi på kontroll igjen, og Billy fikk sin siste vaksine. Den er litt annerledes enn de andre, man får nemlig ikke bivirkninger føre etter en uke. Feber og utslett er visst de mest vanlige så vi får se om han får noe reaksjon. Billy er jo kjempeflink når han får sprøyter, skriker bare et par sekunder også er det hele over. Han fikk også masse skryt på kontrollen, han ligger langt framme med både språk og utvikling. Det er jo morsomt å høre. Han var 80 cm lang nå og 10,6 kg så begynner å bli stor gutt.

Endelig er jeg litt bedre form, ihvertfall smertemessig. Energi skulle jeg gjerne hatt mer av, men uansett godt å ikke ha så vondt. Pakken som jeg fortalte om kom på mandag og jeg skal prøve å få blogget om den senere, er virkelig fornøyd.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits