Dagstur til Oslo og bittelitt om LDN!

Igår ble planene endret og jeg ble heller her også dro vi alle sammen inn til Oslo idag. Fikk vært hos legen og han ville ikke skrive ut LDN noe jeg tenkte, men jeg skal finne en lege som skriver det ut til meg. Det er bestemt. Men.. Da må jeg slutte på smerteplasteret jeg går på iom at det er morfin også må jeg slutte på pinex forte for det inneholder kodein. Man kan ikke ta disse med LDN så det blir prosjekt framover nå. Trappe ned og prøve å slutte. Det blir nok ikke lett pga alle smerter jeg har.

Etter legen dro vi å besøkte farmor, møtte mamma,pappa, tante og onkel der. Koste oss der et par timer føre vi måtte dra hjem for min kjære skulle på jobb. Så der er han nå og jeg har akkurat blitt litt bedre form, var veldig sliten og hadde vondt når jeg kom hjem, men litt smertstillende løser selvfølgelig det. Nå er snart litt husarbeid som skal gjøres også blir det vel å se på en film og slappe av med min kjære resten av kvelden.

Rampegutten våres, som omtrent bare skal trykke på alle knappene på tv og dekoder om dagen. Alltid gøyest det som ikke er lov er det ikke sånn ?

4 kommentarer

MartheMikalsen

06.03.2013 kl.18:08

Stilig blogg du har, du må virkelig fortsette med det gode arbeidet på bloggen din, og bildene dine er såå pene jo! Har nettopp publisert nytt innlegg på bloggen, kunne du tatt deg en tur innom, hihi? Er såå spent på å høre hva dere synes om bloggingen min, hadde blitt glad for en kommentar med din mening.

Sussi og lillegutt Billy!

06.03.2013 kl.18:22

MartheMikalsen: Tusen takk! :)

vanessale

06.03.2013 kl.20:58

Håper dere hadt en fin tur i Oslo:) og god bedring til deg!:)

Sussi og lillegutt Billy!

07.03.2013 kl.19:23

vanessale: Hadde en kjempekoselig tur! Tusen takk! :D

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits