Knipse i vei!

Om fomen ikke forverrer seg så skal jeg få tatt noen bilder av leiligheten , det er vel på tide nå? Det er så veldig enkelt å bare ta bildet med Ipaden, men bildene blir jo så uklare, så det skulle vært superkamera på disse Ipadene, det hadde gjort ting mye enklere. Det er så mye som vi skal forandre på og mye som mangler, men det er jo koselig nå også. Min kjære skal snart på jobb og jeg og Billy skal kose oss hjemme, kanskje vi går en liten tur etterpå. Sola skinner og det er jo så herlig vær. Nå satser vi på at våren har startet og at det ikke blir mer snø.

Igår fikk vi endelig satt opp hylla på veggen,og det ble jo så koselig. Pynten skal endres litt på der etterhvert, men enn så lenge ble det bra sånn. Skal forklare litt nærmere hvordan vi skal ha ting når jeg har tatt ordentlige bilder.

Nå er dagens første kaffekopp snart inntatt og Billy skal straks få litt frokost!

Ha en superfin dag!

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits