Å komme inn i bloggingen igjen!

Hvor skal man starte? Når man ikke blogger så mye på lang stund ramler man liksom ut av alt og jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive om eller hvor jeg skal starte. Har jo også mistet endel lesere så hvor skal jeg begynne for å gjøre bloggen interessant igjen? Det er masse jeg vil skrive om, så jeg får lage meg en liten notis tror jeg også ta det utifra det. Et sted må man jo begynne. Er det noe dere lesere vil at jeg skal skrive om?

Sitter å ser på reprise av "Unge mødre" nå og prøver å komme litt bedre form, for den er ikke så bra akkurat nå. Frysninger og verking i hele kroppen. Så jeg håper formen blir litt bedre etterhvert. Er det forresten noen som syntes "Unge mødre" har blitt litt kjedelig i det siste. Syns sesongen startet ganske bra, men de siste episodene syns jeg ikke har vært så veldig spennende. Men.. Følge med må jeg jo uansett.

Billy er i full fart, han har endel leker som spiller musikk og det er virkelig spennende. Trykker på knapper, spiller musikk, synger og danser.  Han er en liten gutt nå, finnes ikke noe mer baby igjen her. Han lærer veldig fort og sier mange ord. Veldig morsom tid det her, skjer jo noe hele tiden.

Jeg får vel snart komme igang, har litt husarbeid som skal gjøres også må jeg bare prøve å bli litt bedre form. Godt man har smertestillende.

Har dere noen ønsker eller tips til hva jeg kan blogge om?


Mamma elsker deg fine gutten våres! ♥

2 kommentarer

Malene

28.02.2013 kl.23:37

Enig i det du sier om unge mødre, begynte bra, men den siste, eller to siste episodene synes jeg var litt kjedelige. Kjedelig at de bare er med i 5-6 episoder eller noe sånn. Lurer på hvor mange episoder det er ;)

Sussi og lillegutt Billy!

01.03.2013 kl.09:38

Malene: Ja! Syns de kunne vært med litt lenger :) Det virker jo som det er endel episoder i år iom at de sender 2 episoder hver gang.

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits