Pynt på skjenken!

Endelig fått på plass litt pynt på skjenken. Vi kvittet oss med det meste, og leiligheten har vært ganske tom for pynt, men nå har vi da altså begynt å få litt ting på plass. Har også kjøpt en søt hylle med kurver til badet, siden det var veldig lite plass i skapene der behøvde vi det. Men som sagt, det tar tid å få alt på plass og finne ting man liker. Så sakte men sikkert blir det mer og mer våres hjem og som vi koser oss her. Vi er veldig hjemmekjære, så det er fint å ha det koselig og at man trives.

Skal få bilde av hele skjenken senere, denne skjenken var noe vi fikk og vi skal enten pusse den opp helt, eller så skal vi finne en ny. Vi har ikke helt bestemt oss ennå. Det blir jo endel jobb å pusse opp denne, så er veldig usikker på hva vi skal gjøre. Men skal ihvertfall få tatt noen bilder av den og kanskje litt mer av leiligheten? Det jeg mangler nå er å finne noe fint å ha i vinduskarmene. Kanskje noen blomster og nye lysestaker? Vi har også en veldig stor sofa som vi vurderer å bytte ut, siden den tar så utrolig masse plass. Så planer har vi, men tar litt etter litt. Det er jo veldig lenge siden jeg har skrevet om leiligheten, fordi etter vi flyttet ble Billy større, jeg mistet litt blogglyst og det fikk ikke tid. Men nå satser vi på litt bedre blogging fra nå av.

Ha en fin dag alle sammen!

4 kommentarer

LiteHi

27.02.2013 kl.13:25

Så koselig det ble på skjenken din :)

Ha en hoppende fin dag.

Klemmer fra Lite hi
Oi! så nydelig <3

Sussi og lillegutt Billy!

28.02.2013 kl.10:17

LiteHi: Tusen takk, det samme! :)
Klem! :)

Sussi og lillegutt Billy!

28.02.2013 kl.10:17

Helene Nordvik! Mit: Tusen tall! :)

Skriv en ny kommentar

Sussi og lillegutt Billy!

Sussi og lillegutt Billy!

27, Larvik

Bor i Larvik sammen med min kjære Nikolai og sønnen våres Billy som ble født den 26/12-2011. Dette var i utgangsunktet en gravidblogg, men nå blogger jeg om våres hverdag, familielivet, sønnen våres Billy og litt oppussing og interiør siden vi snart skal flyttte. Kontankt meg: susie_nrg@hotmail.com

Norske blogger Instagram

Kategorier

Arkiv

hits